Vervuilde motor

  • Vakman Ruud

    Bardahl Supertune is hèt antwoord op veel voorkomende motorverontreinigingen. Deze 1-2-3 kit is een goed alternatief voor het vervangen van (vaak dure) onderdelen. Doordat bij gebruik van Supertune slechts het luchtfilter gedemonteerd dient te worden blijven de kosten voor de consument beperkt.

    Oudere auto’s, met en zonder turbo en ook nieuwe motoren met EGR, raken in de loop der tijd behoorlijk vervuild. De vervuilde motor vermindert de prestaties en is bovendien slecht voor het milieu. De verbranding verloopt niet volledig en de uitlaatgassen die uit de motor komen zijn schadelijker dan nodig.

    Bardahl Supertune is tevens zeer goed inzetbaar bij onderhoud / APK keuring.

    Deze 1-2-3 kit reinigt de complete motor. Van schadelijke neerslagen in de inlaadkleppen, brandstof injectoren etc. tot en met de verbrandingskamers en turboladers.

    1-2-3 Supertune kit gaat veel verder dan de Bardahl Concentrated Fuel Injector cleaner en Fuel Treatment. Deze additieven onderhoudskit reinigt onderdelen waar de eenvoudigere additieven niet bij komen.

    De resultaten zijn overduidelijk: makkelijker starten, geen motorhaperingen, herstel van het motorvermogen, gunstiger brandstofverbruik.

    Kortom betere prestaties en minder uitstoot.

    Ik ga dit zeker proberen, want de veruiling van de AGR klep kan behoorlijke problemen geven. Nu een paar gevallen achter elkaar gehad dat de klep vast zat of niet goed meer werkte door vervuiling.

    Zelfs in een geval zat het hele inlaatspruitstuk vol met kool

    Groeten.

    Ruud

  • Frank

    Waar is dit product te verkrijgen en wat kost het?

  • ZiNo

    En dit is iets wat nooit eerder op de markt gezet is? Forte levert een heel assortiment met motor reinigings en flush flesjes. Transmissie en stuurbekrachtigings reinigers, noem maar op

  • Schleicher

    Hoi Ruud,

    En? Welke resultaten heb je inmiddels met Bardahl Supertune gehad? Is het nog steeds een aanrader?

    Bedankt voor je informatie!